Срокът за електронни заявления за прием в детските градини на Сандански изтича след 2 дни

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив
На 7 април /неделя/ изтича крайният срок за подаване на заявления за кандидатстване на деца в детските градини в електронната система и на място в детската градина, за която се кандидатства. За удобство и улеснение на родителите Община Сандански въведе система за електронен прием на деца в яслeни групи и първа група в детските градини на територията на общината.
 
Кандидатстването в общинските детски заведения се осъществява чрез регистрация в платформата: https://priem.sandanski.bg/ , която е достъпна и на официалната страница на община Сандански – https://sandanski.bg/ , категория "Образование".
 
Системата за електронен прием в детските градини ще бъде отворена до 07.04.2024 г., като при регистрация родителят трябва да има валидна електронна поща, на която ще получи известие за статуса на регистрацията си. Въведените данни се обработват автоматично и се проверяват служебно за коректност и достоверност. При корекции на данни, системата актуализира информацията автоматично.
 
На 15 април в платформата ще бъдат обявени и списъците с класираните деца.
 
Записването на децата ще става на място в детската градина, в която са приети в срок от 16 до 26 април 2024 г.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини