Две девойки от община Симитли вкараха 4 гола за националния отбор по футбол

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Поредната добра новина за спортен успех в община Симитли. Две млади футболистки от общината завладяха зрителите на мач на националния отбор в Малта.

Талантливата футболистка от град Симитли Моника Балиова сложи капитанската лента на тима на България по футбол за девойки до 16 години. И не само това. Тя вкара два гола за убедителната победа на младите "лъвици" с 4:1 над отбора Андора в стартовия мач от турнира за развитие на УЕФА в Малта.

Другите две точни попадения реализира бившата нападателка на „Пирин“ - Катерина-Мария Равначка от симитлийското село Крупник, която от миналото лято облича екипа на шампиона „Локомотив“ (СтЗ).

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини