Млади таланти срещат работодатели на традиционния панаир в АУБ

Снимка: АУБ, архив
Снимка: АУБ, архив

Традиционният панаир за професионална реализация на Американския университет в България (АУБ) ще се проведе на 27 март от 11:00 до 17:00 часа в спортната зала на Американския университет в Благоевград, кояато е в студентски център „Америка за България”. И тази година кариерният форум по лесен и ефективен начин ще свърже студентите на АУБ с бизнеса, като до момента регистрираните компании са близо 50. 

По време на форума младите таланти на университета ще могат да се консултират с водещи работодатели и ще имат различни възможности да намерят професионална реализация с работа или със стаж. 

Представители на банковия сектор, на енергийни дружества, телекомуникационната сфера и IT експерти ще се съберат в една зала, за да се срещнат с младите кадри на трудовия пазар.  
 
Тази година кариерният център към АУБ организира поредица от инициативи в седмиците преди събитието, за да помогне на студентите да се представят по най-добрия начин. 

Кариерният форум на АУБ е първият по рода си, организиран от университет в Югоизточна Европа, а през дългата си история форматът доказва, че е особено ефективен, защото предоставя възможност на работодателите да се свържат директно със студентите на университета. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини