Журналистът Тома Томов и проф. Иво Христов впечатлени от културното наследство на Неврокопския край

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и заместник-кметът Валери Сарандев се срещнаха днес с Тома Томов и проф. Иво Христов - двама именити българи, с големи познания в областта на историята и геополитиката.

На срещата те обсъдиха историческите и културни дадености на Гоцеделчевския район, както и възможностите за качествено образование в много добра среда, с което община Гоце Делчев се гордее.

Проф. Христов и Тома Томов бяха категорични, че значимостта на Неврокопския край е изключително голяма по отношение на запазените традиции, историческо минало, образование, културно наследство и стратегическо местоположение.

На срещата бяха обсъдени и бъдещи съвместни проекти свързани с развитието на общината и региона, както и трансгранични проекти за утвърждаване на взаимовръзките с нашите съседни страни. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини