Лют банскалия потроши колата на жена си след скандал между тях

Снимка: istok
Снимка: istok

Банскалия се разгневи на жената, с която живее на семейни начала, като изкара яда си най-вече на колата й.

Скандалът между тях избухнал вчера и бързо прераснал в агресия от страна на мъжа. 38-годишната жена, която също е от град Банско, подала сигнал в полицията. Установено е от полицаите, че банскалията потрошил колата на своята любима - счупил предното и задно странично стъкло, предните фарове и задните стопове на автомобила. След погрома возилото изглеждало така, като че е претърпяло тежка катастрофа. 

Банскалията проявил агресия и спрямо изгората си, която обаче няма тежки травми от физическата саморазправа с нея. Срещу лютия банскалия е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини