Бомбен терор по телефона за съда в Петрич

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Трета поредна заплаха за поставена бомба в сградата на петричкия съд бе отправена по телефона от анонимен мъж. Всеки ден от началото на тази седмица анонимен мъж звъни и заплашва съда с взривно устройство.

„Това е недопустимо. Спира се работата на целия състав. Не се работи, докато се прави оглед от компетентните органи, след това се подписва декларация и работата на съда продължава“, каза председеталетя на съда в южния град Мая Банчева, която е в чужбина.

Полицията работи по случая, за да разкрие телефонният „терорист“, който „поставя“ бомби в Съдебната палата на южния град. Разследващите допускат, че става въпрос за един и същи извършител, тъй като обажданията са почти по едно време. Според част от служителите е възможно телефонните атаки срещу съда да са заради предстоящо дело за хулиганство срещу петричанин, който набил общински служител от „Синя зона“ и увредил служебния автомобил. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини