Община Банско с апел към гражданите да не редят дърва за огрев върху улици и тротоари

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско отправи апел към гражданите да освободят общинските площи от складирани вещи и материали. Защото все още на места се струпват дърва за огрев, като те понякога са и върху уличното платно, което е недопустимо. На тротоарите пък могат да са не повече от 10 дни, след която собствениците на дървения материал са длъжни да ги приберат в своите имоти.
 
"Общинска администрация полага непрекъснати грижи и усилия да поддържа чистотата и реда в града на ниво, което съответства на стремежа ни да утвърдим Банско като съвременно и комфортно за жителите му селище и привлекателен международен туристически център. Голяма част от финансовия ресурс се разходва за тази цел. Но за всички е ясно, че без личната отговорност и активното участие на всички собственици и ползватели на имоти и на движимо имущество подреденият и добър вид на красивия ни град е невъзможен", категорини са от общинското ръководство.

Затова призивът е всички да спазват наредбата, в противен случай ще бъдат санкционирани.

Защото поддържането на чистотата и реда в Банско не е кампанийна дейност, а ежедневна и непрекъсната работа на гражданите и местната власт.
 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини