Монтираха нови спирки и детска пързалка в село Добърско

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Нова пързалка бе монтирана в детската градина на село Добърско. Тя е част от подновяването на съоръженията за децата в забавачките на община Разлог. Нови пързалки, люлки и пясъчници има вече във всички детски заведения в региона. Освен подмяната на детските съоръжения, община Разлог извърши смяна и на ВиК-мрежата на част от улица „Първа“ в с. Добърско. С това се слага началото на предстоящите ремонти на водопроводната мрежа за 2016/2017 г.

Населението на селото се радва и на две обновени автобусни спирки, които са изключително необходими за жителите на с. Добърско, тъй като голяма част от жителите му ползват ежедневно съоръженията, за да ходят на работа в други населени места и в общинския център. Идват и много туристи с автобуси от междуградския транспорт най-вече заради вековната църква „Свети свети Теодор Тирон и
Теодор Стратилат”, построена през 1614 година и обявена за национален паметник на културата.

Кметът на с. Добърско - Илиян Джунев, и жителите изказаха благодарност на кмета на община Разлог - инж. Красимир Герчев, и на цялото ръководство за новите придобивки, които са от съществено значение за бита на хората от населеното място.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини