Депутатът Стефан Апостолов осъди бизнесмена Павел Стоименов

Депутатът Стефан Апостолов осъди бизнесмена Павел Стоименов

Депутатът Стефан Апостолов осъди бизнесмена Павел Стоименов за клевета. Присъдата е за публикация в профила на настоящия общински съветник във Фейсбук, която накърнява честта, достойнството и доброто име на народния представител, който ще дари парите, които му е присъдил съдът.

„Всички си спомняме неговата кампания в социалните мрежи, както в един запис той заявява „Ние в момента само плюем и черним, и ще продължаваме да черним“. За всички тези лъжи, които изрече срещу мен и семейството ми, реших да се обърна към българския съд. Същият човек, който вече е общински съветник, не успя да заблуди нито хората с неговите манипулации, компромати и лъжи, нито съда“, написа вчера в профила си във Фейсбук Стефан Апостолов.

Той допълва, че Павел Стоимено се опитал да избегне присъдата с твърдението, че той не е автор на статията, че някой друг го е писал.  

„Съдебното решение е факт! Павел Стоименов бе осъден за публикацията си, бе признат за виновен за неверните и увреждащи името ми небивалици, а тарикатлъците му, че някой е седнал на компютъра му, просто не минаха!“, написа още Апостолов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини