Патриотични игри за деца и младежи в Сандански на 3 март

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
Община Сандански кани всички малки и пораснали деца на празничния 3 март в парк "Свети Врач". Инициативата "Аз обичам България" включва патриотични игри и занимания, с които децата от най-малка възраст да се учат да обичат род и родина, памет и история. От 13:00 ч. до 16:00 ч. на централната алея в зеления оазис на курортния ще има открити уроци по български народни танци с прекрасните танцьори от Танцов състав "Празник".
 
Друга инициатива е под надслов "Нарисувай България" за групите по изобразително изкуство към Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) в Сандански.
 
Патриотични игри за най-малките се организират с помощта на Център за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) и Център за обществена подкрепа (ЦОП).
Всички деца и младежи са добре дошли в парк "Свети Врач" на 3 март, когато отбелязваме 146 години от свободата на България. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини