Полицията нащрек за мача на Пирин срещу столичния Левски

Снимка: Илинден Прес
Снимка: Илинден Прес

Благоевградската полиция предприема всички необходими мерки за осигуряване на добър обществен ред и недопускане на вандалски прояви преди, по време и след мача "Пирин"-"Левски" /София/. Пътни полицаи ще следят за безопасността на движението в града. Двубоят е тази събота, 17 февруари, от 17:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Над 100 полицейски служители ще следят стриктно за опазване на обществения ред извън и в стадиона, за целта са командировани и допълнителни полицейски сили. На стадиона няма да се допускат малолетни и непълнолетни лица без придружител. Ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ще бъде въведена временна организация на движение на МПС по улиците към стадиона, като от кмета на община Благоевград е издадена заповед за въведена временна организация на движението на МПС по ул. „3-ти март“, ул. „Теменуга“, ул. „Христо Чернопеев“, ул. „“Стефан Стамболов“ и част от ул. „Васил Априлов“ / между ул. „Ст. Стамболов“ и ул. „Теменуга“/.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини