Късмет! Шофьор оцеля след удар от товарен влак на железопътен прелез в Сандански

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Шофьор извади луд късмет и оцеля след удар на влак. Инцидентът е станал вчера около 07:10 часа в района на жп гарата в Сандански.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“, шофиран от 46-годишен водач от село Дамяница, е преминал през охраняем железопътен прелез при спуснати бариери и светещ червен сигнал на светофарна уредба.

Колата е блъсната с предната лява част /буфер/ от преминаващ товарен влак, движещ се от жп гарата в града към жп гарата в село Дамяница. След удара автомобилът е паднал в крайпътен скат.

Водачът е транспортиран в МБАЛ-Сандански за извършване на медицински преглед, като не са установени сериозни наранявания и фрактури. На двамата водачи - на автомобила и на влака, са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини