Музиканти от Виница веселиха ловците от село Сушица и техните гости

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Ловците от 38-а дружинка на симитлийското село Сушица закриха ловния сезон с много веселие и настроение. Авджиите доказаха за кой ли път, че са много задружни не само и в делник, и в празник. Те са като един отбор не само по време на ловните излети, но и в живота. Това пък прави много задушевни и приятни срещите им на дългите трапези. Поводът за събирането им бе краят на един успешен ловен сезон.

Председателят на дружинката Георги Митрев се бе погрижил в празничната вечер да не липсва нищо на присъстващите, а за танцовите изпълнения на всички се погрижиха музиканти от оркестър "МЕЛЕМ" от град Виница, Република Северна Македония. Македонските изпълнители свиреха песен след песен, които се превърнаха в истински мехлем за душата на тези, които обичат македонската музика. Извиха се и дълги народни хора. 

Гости на празника на ловната дружина бяха общинския кмет Апостол Апостолов, кметът на село Крупник Александър Равначки, както и близки приятели на задружните ловци от дружинката на Сушица.

                                         Ловци-Сушица

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини