Община Банско търси мнението на жители и гости за работата на чиновниците

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско иска да има обратна връзка с жителите и гостите на града, за да е наясно как работи Общинска администрация. Затова всеки може да даде оценка за удовлетвореността от административното обслужване в община Банско по различни начини.
 
Един от тях е с попълване на хартиена анкета на входа в Центъра за административно обслужванеь, друг е с използване на уеб базиран формуляр на сайта на Общината. Може да се попълни анкета за административното обслужване в Община Банско, както и чрез пощенската кутия за подаване на мнения и коментари, предложения, полезна информация, оплаквания, похвали, находяща се на входа на Община Банско.
 
Банскали имогат да попълнят книгата за похвали и оплаквания в Центъра за административно обслужване, да пуснат сигнали и да направят предложения на имейла на Община Банско – info@bansko.bg; obabansko@bansko.bg.
 
Оценката на гражданите е важна за нас, категорични са от Община Банско.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини