Танците, песните и музиката отново ще завладеят Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Красотата на танците отново ще завладее град Гоце Делчев. 15-ият Международен ден на танца ще се проведе тази година на 27 и 28 април /събота и неделя/. Последният уикенд на април в Гоце Делчев обещава да е много пъстър, атрактивен и игрив. Общината организира за поредна година празнично отбелязване на Международния ден на танца. В Гоце Делчев това събитие вече се превърна в традиция. Всяка година танцови състави от района, страната и чужбина показват своите умения и се веселят заедно в името на танца.

Много атрактивно и цветно е  дефилете на участниците, които минават през центъра на града с музика, песни и танци. Всеки, който има желание и разполага с носия или фланелка с фолклорни мотиви, може да се включи в шареното шествие на танчовите състави. Концертът на всички участващи групи пък привлича вниманието на стотици любители на музиката.  Всеки, който има желание и разполага с носия или фланелка с фолклорни мотиви, може да се включи в атрактивното дефиле на участниците.

Записването на желаещите да участват вече започна. Очаква се стотици самодейци професионални танцьори да покажат таланта си в Гоце Делчев и тази година. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини