Нов общински съветник в Симитли положи клетва

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Иван Велев от Коалиция „Бъдеще за община Симитли“ положи клетва като общински съветник на заседание на местния парламент. Той заема мястото, овакантено от напусналия по собствено желание парламентарист Лилия Петрова от квотата на същата коалиция. Велев се закле пред председателя на ОбС Владимир Христов, общински съветници, кметът на община Симитли Апостол Апостолов и представители на кметска администрация.  

Поради промяна на общинските съветници бяха направени и промени в ръководствата и членовете на комисиите. Владимир Стоилов бе избран за председател на Комисията по финанси и бюджет, икономика, приватизация, следприватизационен контрол, управление на общинска собственост и контрол по изпълнение на концесионните договори. Председател на  Комисията по здравеопазване, образование, култура, спорт, социална политика и вероизповедания вече е Владимир Благоев. На Комисия по местно самоуправление, нормативна база, еврофондове, проекти и програми  председател стана Георги Михайлов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини