18000 цивилни успяха да се измъкнат от Алепо тази нощ

снимка : BBC
снимка : BBC

Около 18000 души са били изведени последните часове от контролираните от ислямистите части на Алепо ,съобщава  ТАСС по информация на Центъра за примирие на враждуващите страни в Сирия.

«За последното денонощие от районите на Алепо контролирани от бунтовниците са изведени още 17971 цивилни в това число и 7542 деца» — се казва в съобщението .

 28 въстаници са сложили оръжие и са излезли на западната част от града. В съответствие  с приетото решение на президента на Сирия те са били амнистирани » — заявиха от Центъра за примирие на враждуващите страни в Сирия.

Малко по-рано излезе информация ,че САА едностранно е преустановила бойните действия в провинция Дамаск и Идлиб.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини