Сандански с месец на футбола за деца и юноши, силен турнир води бъдещи звезди в града

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
За поредна година град Сандански ще бъде домакин на един от големите детско-юношески футболни турнири - "ПИРИН КЪП 2024", който ще се проведе през месец февруари. На практика следващия месец в курорта спокойно може да се нарече и "Футбол".
Превърнал се в традиционен, турнирът се провежда под патронажа на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов. Градоначалникът ще постави символично начало мачовете на 2 февруари на малкото игрище до градския стадион.
 
Спортното събитие, което води стотици бъдещи звезди на най-попубярната игра, ще бъде разделено на четири етапа заради огрония интерес на отбори и участници:
– 01.02-05.02.2024 г.;
– 07.02-11.02.2024 г.;
– 14.02-18.02.2024 г.;
– 28.02-03.03.2024 г.
 
Футболният турнир е част от календара на Български футболен съюз /БФС/ и се превръща в истински празник на футбола.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини