81-годишна жена и децата й са открити мъртви в дома им в Куклен

81-годишна жена и децата й са открити мъртви в дома им в Куклен

Откриха мъртви в дома им в Куклен 81- годишна жена и децата й – дъщеря на 52 години и син на 50 години. Това съобщиха за Радио „Фокус“ Пловдив от пресцентъра на ОД на МВР. Телата са открити в различни стаи в къщата вчера след обяд. 

Семейството е живеело бедно, в изключително мизерни условия. Социалните работници от общината забелязали, че от няколко дни хората не се появяват да си вземат храната, която им се полага безплатно. На място е изпратен районният полицейски инспектор, който ги открива мъртви. По телата няма открити следи от насилие при първоначалния оглед. 

Те са закарани в Съдебна медицина, откъдето твърдят, че смъртта при тримата е настъпила по различно време. Огледите на място продължават и в момента. 

От полицията уточниха, че според съседите дъщерята и синът са били психично болни. Все още не са ясни причините за смъртта им.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини