Септември стартира с победа над Пирин-Разлог серията си от футболни контроли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

"Септември" (Симитли) тръгна с победа поредицата от контроли за предстоящия пролетен полусезон. Мачът се игра на стадион „Септември“, а противник бе отборът на „Пирин“ (Разлог). С резултат 1:0 момчетата на наставника Стефан Гошев надвиха над своите гости и успяха да запазят вратата си суха.

Точният удар бе отбелязан от новото попълнение на отбора Алекс Желев, който играе с номер 99. Мачът стартира с новите играчи, който бяха привлечени в отбора в края на изминалата 2023 и началото на 2024 година.

Ето и състава на „Септември“ (Симитли): Карпаров – вратар, Ласков, Костов, Янков, Киров, Карадачки, Сандев - капитан, Лориги, Великов, Дафков и Желев.

Следващата контролна среща на „Септември“ (Симитли) е срещу  тима на „Струмска слава“, като мястото на провеждането на мача все още се уточнява.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини