Откриха мъртъв мъж край стадиона в Симитли, най-вероятно е издъхнал от премръзване

Откриха мъртъв мъж край стадиона в Симитли, най-вероятно е издъхнал от премръзване

Разследват смъртта на мъж, открит мъртъв тази сутрин до входа на стадион "Септември" в град Симитли. Сигнал за това е подаден около 07:13 часа. Починалият е 51-годишният К. Десподов от квартал "Ораново". Установено е до момента, че вчера през целия ден е бил на кукерския фестивал, който се проведе на стадиона. Със сигурност е употребил голямо количество алкохол, категорични са разследващите. За последно е влязъл в барчето на спортното съоръжение към 21,00 часа, но половин час по-късно си е тръгнал, след като отказали да му дадат алкохол. 

Мъртвият мъж има охлузна рана в областта на главата, но тя почти сигурно е получена при падането му на земята край входа на стадиона. Няма никакви данни да е имал конфликт с когото и да било предната вечер. За случая  е уведомена Районна прокуратура - Благоевград и е образувано досъдебно производство. Точните причини за смъртта на лицето се установяват.

"По първоначални данни е заспал и най-вероятно е починал от премръзване, тъй като през нощта температурите бяха минусови. Има данни, че системно е злоупотребявал с алкохол. Очакваме окончателното заключение на съдебен лекар", заявиха от РП-Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини