Отборът на Банско започна подготовка за футболната пролет

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

Отборът на ФК "Банско" стартира вчера подготовката преди подновяването на пролетния дял от Югозападната Трета лига.

Старши-треньорът Борис Галчев и помощниците му изведоха футболистите на терена на стадион „Свети Петър“, където ще протече и основната част от подготовката. Единствено при много лоши атмосферни условия е възможно да се търси друго място за занимания, уточниха от клуба.

Двете нови попълнения са опитният Илия Мунин, който се завръща отново в отбора, и атакуващият полузащитник Лазар Еринин, който през есента игра за "Вихрен" (Сандански).

Четирима футболисти няма да продължат с отбора през пролетта. Това са Петър Пенчов, Мартин Таушанов, Кристиян Балтов и Иван Рошков.

До момента са сигурни четири контроли, като се търси съперник за още минимум две.

Контролите на Банско до момента:

  • 17.01. Банско – Миньор (Перник)
  • 27.01. Банско – Вихрен (Сандански)
  • 31.01. Банско – Пирин (Разлог)
  • 03.02.Банско – Пирин (Гоце Делчев).

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини