Бекир Бекир за трети път оглави ДПС в община Белица, избраха го единодушно за председател

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Бекир Бекир е новият стар лидер на общинската структура на ДПС в община Белица. Кметът на село Горно Краище отново получи доверието на своите съпартийци, след като партията в региона има едни от най-високите резултати на всички избори през последните години. Отчетно-изборната конференция на общинската организация се проведе снощи в град Белица.

Бекир Бекир за трети пореден път бe избран на този пост от членовете на партията в общината. Той наследи на поста през 2016 година настоящия градоначалник на община Белица - Радослав Ревански. На конференцията на местната структура присъства и областният председател на ДПС Ведат Хюсеин. Новоизбраният общински лидер увери, че ще работи за подмладяването на партийната организация и за оставането на младите хора в родната община, както и за още по-добри изборни резултати.

За разлика от Бекир, който запази поста си без проблем, дългогодишният ръководител на общинската конструкция на Гоце Делчев Сайди Чолак се прости с поста си. това стана на общинската конференция на Движението за права и свободи. На мястото на Чолак бе избран Шабан Хаджиоли, който е управител на известна в региона компания. Той спечели надпреварата с предшественика си - получи гласовете на 53 от делегатите, а за Чолак своя вот дадоха само 17 от присъстващите.

Сайди Чолак ръководи ДПС в община Гоце Делчев от 2012 година, като бе преизбиран с единодушие години наред. Той е някогашен кмет на село Брезница, откъдето е и новият водач.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Анонимен
    Информационен сайт "Илинден прес" не толерира клевети и обидни квалификации! Те подлежат на изтриване!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини