National Geographic снима филм за Банско за поредицата Европа от високо

National Geographic снима филм за Банско за поредицата Европа от високо

Снимки, показващи магията на кукерството в Банско, вдъхновиха хиляди потребители на фейсбук. Оказа се, че това са малка част от кадрите, заснети от екип на Nacional Geographic. Втора по ред седмица оператори от научнопопулярния канал са в зимния курорт, за да направят филм за традициите в Банско. Филмът ще бъде излъчен в поредицата „Европа от високо“.

На 1 януари се проведе първата част от снимките по време на кукерски фестивал. Навръх Йордановденкукери от всички махали в Банско пък се качиха на лифта и покориха Пирин. Снимките събраха хиляди харесвания и почитатели в социалната мрежа.

Кадрите са дело на Александър Цигурийн и Борис Колчагов! Невероятни кадри! 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини