Читалището в Сандански търси красиви детски гласове за фолклорен хор

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
Магията и красотата на фолклора иска да разкрие на талантливи деца, които могат да пеят, Народно читалище "Отец Паисий - 1919" в град Сандански. Целта на културната институция е да създаде детски фолклорен хор, който ще се ръководи от певицата Илиана Катеринкина.
 
Всеки родител, който иска неговото дете да се потопи във вълшебството на българската народна музика и да стане част от читалищната дейност, може да се свърже с екипа на НЧ "Отец Паисий-1919".
 
Заниманията на децата ще са безплатни, няма да се плащат такси. С течение на времето те ще усвоят тънкостите на пеенето и ще могат да представят своя град на различни конкурси и форуми в страната и чужбина. Разбира се, че това ще стане само с упорити репетиции и отдаденост на красотата на родния ни фолклор.
 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини