Наталия Димитрова-Попова назначена в новия отдел по екология на екипа Байкушев

Наталия Димитрова, снимка: Фейсбук
Наталия Димитрова, снимка: Фейсбук

Наталия Димитрова-Попова стана част от Общинската администрация на Благоевград като новото попълнение на екипа "Байкушев" в отдел "Екология". 

Димитрова бе изключително активна политически през последните две години в критиката си срещу предишния кметски екип, като почти на всяко заседание на местния парламент взимаше отношение като гражданин по важни за обществото теми. Името й нашумя през 2021 година с протеста й срещу отсичането на опасните кипариси на улица "Иван Михайлов". 

Наталия Димитрова бе на осмо място в листата на ПП-ДБ на кандидатите за общински съветници и не успя да влезе в състава на настоящия Общински съвет. Тя е завършила магистърска степен "Управление на градската и околна среда" от университет "Вагенинген" и университет "Еразъм", Холандия, както и бакалавърска степен по "Приложна икономика" и "Бизнес администрация" от АУБ. 

Наталия Димитрова-Попова е първото назначение в отдел "Екология", който беше открит с новата структура в Община Благоевград. В отдела ще работят шестима души. 

Източник: Вестник "Струма"

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини