С лазерно шоу и много музика и танци Сандански посреща новата година

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
С уникално лазерно шоу, много музика и танци Сандански ще отбележи настъпването на новата 2024 година. Празничната програма ще започне в 23:30 ч. на площад „България“, всички желаещи жители и гости на града и общината ще се веселят заедно.
 
На сцената ще се вихрят Общински духов оркестър "Емил Кирянов", Йордан Николов и "Пиринско тройче", легендата на македонската песен Володя Стоянов, Карамфил Божиков и мъжката фолклорна група към Народно читалище „Отец Паисий – 1919“ - Сандански.
 
Посрещането на новата година ще се превърне в истински празник с много музика и танци, а уникално лазерно шоу ще превърне вечерта в истинска светлинна експлозия.
Община Сандански кани всички жители и гости на града да се присъединят към празника на площад „България“, за да посрещнат заедно новата 2024 година.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини