След много емоции и оспорвани футболни мачове Младите от Аякс грабнаха купата на Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Завърши коледният турнир по футбол на малки врати "Купата на Гоце Делчев" 2023, който се проведе в спортна зала “Неврокоп Арена” в град Гоце Делчев.
 
Победител след много интересни двубои и куп емоции стана отборът на "Младите от Аякс", второто място остана за "Пирин ДЮШ", а на трето място се класира отборът на "Интер". Подгласници на тримата на почетната стълбичка са футболистите на "Дринк Маркет".
 
В оспорван и емоционален мач "Младите от Аякс" победиха с 4:2 младите надежди на местни тим на "Пирин", които въпреки крехката си възраст показаха качества и дадоха сериозна заявка, че футболът в Гоце Делчев има бъдеще.
 
За най-добър вратар бе определен Тодор Келпеков от "Интер". Голмайстор и най-добър играч на турнира стана Абдула Кичуков от младите надежди на "Пирин".
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини