Деца и ученици украсиха 19 коледни дръвчета в Градския парк на Гоце Делчев, наградиха най-добрите

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

За поредна година община Гоце Делчев организира конкурс за най-атрактивно и добре украсено коледно дръвче в Градския парк. И тази година интересът към надпреварата бе много голям. В нея се включиха учебни и детски заведения, както и отделни деца, а общият брой на украсените дръвчета в парка е 19.

Вчера жури, съставено от представители на местните медии в града и с председател Маргарита Енчева – началник на отдел "Образование, здравеопазване, социални дейности, култура и спорт" в Община Гоце Делчев, определи победителите, които получиха парични награди.

На първо място журито класира коледното дръвче на Детска градина „Слънце“, второто място си поделиха Детска градина „Детелина“ и Детска градина „Пролет“ в с. Мосомище, третото място бе отредено на Детска градина „Радост“. От Община Гоце Делчев благодариха на всички, които с много желание и фантазия се включиха в конкурса и създадоха едно изключително коледно настроение в нашия красив парк.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини