Навръх Игнажден! Кметът Владимир Москов посрещна скъпи гости

Навръх Игнажден! Кметът Владимир Москов посрещна скъпи гости

На големия християнски празник Игнажден, в сградата на община Гоце Делчев гостуваха двама много талантливи и успешни млади хора, прославили Неврокопския край чрез телевизионните екрани.

Бояна Карпатова – Москова – участник в телевизионното предаване „Гласът на България“ и Осман Пенд – финалист в телевизионното предаване „Мастър шеф“ се срещнаха днес с ръководството на община Гоце Делчев по покана на кмета Владимир Москов.

„Благодарим ви за прекрасното ви представяне в двата телевизионни формата, за добрия пример, който давате на всички млади хора и затова, че прославяте община Гоце Делчев“, каза кметът Владимир Москов и допълни, че всички в Гоцеделчевския край с вълнение и гордост са следили телевизионните им изяви.

„Избрахме за нашата среща днешния ден, защото вярваме, че влизайки тук, ще донесете на всички хора в община Гоце Делчев, успех, благополучие, вяра и късмет“, каза още кмета на общината. На срещата присъстваха също заместник-кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш.

Осман Пенд разказа повече за своето кулинарно приключение в предаването „Мастър шеф“, за любовта му към готвенето и за предизвикателствата в професията. Бояна Карпатова също сподели своите впечатления от участието си в един от най-популярните телевизионни формати „Гласът на България“ . И двамата бяха категорични, че влагат много страст в своята работа, затова хората ги оценяват и усещат искреността им. Осман и Бояна споделиха, че биха се радвали да бъдат част от общо събитие в своя роден край, на което да покажат уменията си и да запалят със своята страст в музиката и кулинарията бъдещи млади последователи.

Кметът Владимир Москов подари на Осман и Бояна почетния знак на община Гоце Делчев за техния принос в популяризирането на нашия край, връчи им символични подаръци, по повод предстоящите празници и им пожела много успехи занапред.

„За нас вие сте най-добрите, вие сте победители! Нека и занапред всички ние, жителите на нашия град, община и целия ни край, да се гордеят с вашите постижения“, каза още кметът на Гоце Делчев и допълни, че на всички вече е ясно, че хората в Градът пеят най-хубаво и готвят най-вкусно.

 

 

 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини