Само два дни до концерта на най-добрия ансамбъл на Северна Македония в Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Само два дни остават до голямото музикално събитие в град Гоце Делчев - концерт ще изнесе Националният ансамбъл за народни танци и песни "Танец" на Република Северна Македония.
 
На сцената ще има по много от всичко - красива музика, невероятни гласове, уникални танци. Гостуването на ансамбъла е по покана на кмета на община Гоце Делчев - Владимир Москов. Солистите Сузана Спасовска и Кирил Митоски ще завладеят зрителите с изпълненията си на концерта, който започва в 18:00 часа в четвъртък, 21 декември.
 
Той ще се проведе в зала „Неврокоп Арена“. Концертът е коледно-новогодишен подарък за жителите и гостите на Гоце Делчев и входът за всички е свободен.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини