Ученици от Второ ОУ в Гоце Делчев не спират с доброто, правят благотворителни базари

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Доброто се настани трайно във Второ основно училище „Гоце Делчев“ в град Гоце Делчев. Децата и техните преподаватели продължават благородното си дело в навечерието на Коледа. Те успяха да организират благотворителен базар на училището, а след това се включиха и в същата иницатива на Община Гоце Делчев.
 
Празничното настроение се усещаше навсякъде, за него допринесоха талантливите ученици от трети клас, които представиха празнична програма.
 
"За да бъдем добри не се изисква много. Нужно е просто добро сърце и една протегната ръка", твърдят организаторите. Те пожелават на всички светли рождественски празници и да бъдат здрави и милосърдни.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини