Концерт в Симитли с кауза за лечението на 12-г. момиче

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Благотворителен концерт ще се проведе утре в град Симитли. С благородната инициатива ще се наберат средства за лечението на 12-годишната Емел, която преди пет години е диагностицирана с остра лимфобластна левкемия.

Въпреки всички трудности и обрати, през които са преминали момичето и нейното семейство, шанс за нея все още има. Затова семейството й събира пари за лечение и физиотерапия в Турция, но сумата която трябва да се заплати, е непосилна за близките на Емел.

Концертът ще се проведе утре, неделя, от 18:00 в залата на Народно читалище „Св. Климент Охридски - 1922“ в Симитли. Организаторите на благотворителния спектакъл канят всички да подадат ръка и заедно да подпомогнат момичето, за да дадат надежда на Емел и нейното семейство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини