Областният управител Мария Димова стана водещ в Радио Благоевград

Снимка: Областна администрация-Благоевград
Снимка: Областна администрация-Благоевград

Днес областният управител на област Благоевград Мария Димова бе водещ на следобедното информационно предаване на Радио Благоевград „Сюжети от деня“. В продължение на един час тя постави фокус върху важните теми, свързани с благотворителните каузи и иновативни подходи в образователния процес и културата в град Банско.

Нейни събеседници бяха Евгения Тренчева – директор на най-старото училище в Банско – Начално училище „Св. Паисий Хилендарски“, и Силвия Терзиева – секретар на читалището в Банско. Пред слушателите на Радио Благоевград бяха разкрити подробности около инициативата им по повод честванията на 300 години от рождението на Паисий Хилендарски и 260 години от написването на „История славянобългарска“ и изрисуването на плочките с перото на Паисий, с които са облицовани колоните на фоайето в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски“. Евгения Тренчева и Силвия Терзиева споделиха и за други реализирани техни съвместни инициативи и мероприятия, а областният управител Мария Димова се справи блестящо с ролята си на водещ.

Точно днес е денят, в който преди половин век Радио Благоевград стартира своята програма. Като подарък за рождения ден областният управител се превъплъти в ролята на журналист и от ефира на радиото се обърна към всички работещи в обществената медия, като им пожела да останат винаги добрият събеседник, който внушава ценности и добродетели.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини