Деца от Сандански пишат писма до Дядо Коледа, коледната елха грейна в светлини

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански
Десетки деца от Сандански вече пуснаха своите писма до Дядо Коледа в кутията на площад "България". В тях те споделят своите очаквания на подаръците, които искат да получат от Добрия старец. Първите, които се оказаха най-нетърпеливи, бяха Гери и Христо. техните писма вече започнаха своя дълъг път до Лапландия, за да намерят под елхата желания подарък.
 
Снощи с уникален спектакъл и с участието на децата бяха запалени светлините на коледната украса и красивата 10-метрова елха от от кмета Атанас Стоянов, която грейна на площад "България", озарена от невероятна заря.
 
На препълнения площад стотици хора се насладиха на невероятен и пъстър коледен спектакъл от нежни снежинки, малки джуджета, коледни подаръци и емоционални изпълнения, които превърнаха вечерта в празник.
 
Настроение, усмивки и тържественост подариха на всички Общински духов оркестър „Емил Кирянов“, Вокална група „Звънче“, Танцов състав „Празник“, Танцова формация „Хоуп“, Балетна формация „Жасмин“, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, Детски танцов състав „Звездица“ и децата на град Сандански.
 
Тази година за първи път отвориха врати и коледни къщички, които с празничната си украса и традиционни коледни ястия и напитки, привлякоха посетители от близо и далеч.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини