С пухкав сняг и красива заря започва коледното вълшебство в град Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
В приказна коледна премяна и празнична културна програма в община Разлог посрещат Коледа. Със специална машина за пухкав сняг и красива заря на 7 декември в 17:30 часа приказни гости пристигат на централния площад "Преображение", за да дадат официално началото на незабравимо празнично веселие.
 
Беседи за традиции и обичаи, работилнички за пушета, играчки, картички и сурвачки, коледно веселие със самодейните състави на всички читалищата и много изненади с Дядо Коледа очакват децата във всички населени места на община Разлог- 
 
Всички послушни деца могат да напишат своето желание до Дядо Коледа и да го пуснат в кутия за писма. Те имат шанс да участват и в конкурс за картичка и пано на тема: "Вълшебствата на Коледа", ще има много награди за най-добрите.
 
Нека магията на Коледа докосне всички сърца добри и всеки благотворителна кауза да подкрепи, пожелават от Община Разлог.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини