Колко ще ни излезе празничният куверт в Банско?

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Традиционните бански механи са готови за посрещане на туристите, а всяка снежинка, която пада над града е надежда за успешен сезон.

Противно на очакванията, цените на кувертите за празниците в Банско не са толкова високи, колкото се коментира в социалните мрежи. В една от механите кувертите за 8 декември са 40 лв. Масовите цени са между 35 и 50 лв.

За Нова година цените започват от порядъка на 100 лв., но в замяна клиентите получават повече, предава bTV.

Освен храната Банско предлага и прекрасни условия за ски туризъм, настаняване в приятни спа комплекси с минерална вода и обгрижване за всеки турист, а по тези места цените варират в широк диапазон.

Проверка показа, че в хотел в Банско цената за четириленно семейство на дневна база със закуска и вечеря е около 400 лева. За Нова година тази цена е двойна.

Освен туристи банскалии се надяват и на много сняг, който да привлече в курорта повече любители на зимните спортове както от страната, така и от чужбина.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини