Иван Гешев събира съмишленици в Петрич

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Иван Гешев събира съмишленици за своя "Граждански блок". Той започна обиколки из страната и вчере разговаря с жителите на община Петрич.
 
"Представихме идеите на платформата "Граждански блок", като с колегите Мария Карагьозова (Асоциация "Форум"), Борислав Райчев ("Сила") и Никола Илиев изложихме основните тези", коментира бившият главен прокурор.
 
Гешев смята, че неговият "Граждански блок" е единствената алтернатива на крадливото упавление. "Партиите се провалиха в ролята си на посредник между гражданите и властта. Днес те са корпорации, които работят в услуга единствено на своите лидери", подчертава той.
 
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини