Полицаи спипаха пиян столичанин зад волана в курорта Банско

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Полицаи заловиха столичанин да кара почерпен с алохол по улиците на град Банско. Полицейски служители на местното управление нта полицията са задържали със заповед в ареста до 24 часа 54-годишен мъж от град София.

Униформените са спрели вчера към 14:45 часа управлявания от софиянеца лек автомобил “Рено Клио” на улица “Виктор Юго” в курортния град. С техническо средство е установено, че мъжът шофира с наличие на 1,97 промила алкохол в издишания въздух.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Колата е иззета от органите на реда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини