Задава се масова управленска чистка във ФК Пирин

Задава се масова управленска чистка във ФК Пирин

Задава се масова управленска чистка в елитния „Пирин“. Официализиране на рокадите се очаква най-късно в края на месеца, а живата легенда на орлетата Петър Михтарски е един от номинираните за шефско кресло на „Дъбравска“ 1. Оставката си вече хвърли управителят на футболното дружество и пазител на акциите Атанас Дафинов, притиснат от всеобщото фенско недоволство. На дузпата е заложен и директорът на школата Петър Карачоров, а в обувките му се очаква да влезе неговият предшественик Радослав Митревски. Вакантен ще остане най-вероятно и постът на спортния директор, заеман в момента от Николай Петрунов.

„Не знам откъде тръгват слуховете за моето назначение. Засега няма нищо такова. Може би скоро ще стане ясно всичко“, деликатно коментира казуса Михтарски, който беше консултант в щаба на Уорън Фийни, а след това работи и в тандем с Радослав Митревски в треньорския му мандат начело на зелено-белите. Не е в структурите на клуба от лятото на 2022 г.

Броени дни преди да задуха вятърът на промените в „Пирин“, Михтарски бе поканен в отбора на „Героите от САЩ-94“ за шоу мача срещу селекцията на румънския парламент, игран на „Лаута“. Почетният гражданин на Благоевград се присъедини към компанията на звезди от ранга на Христо Стоичков, Красимир Балъков, Бончо Генчев, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Златко Янков, Емил Кременлиев… За победата с 4:2 се разписаха Балъков, Боримиров, Дончо Донев и Мартин Камбуров.

Източник: Struma.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини