Кола удари жена с 3-годишно дете на пешеходна пътека в Благоевград

Кола удари жена с 3-годишно дете на пешеходна пътека в Благоевград

Кола връхлетя върху жена с дете на пешеходна пътека в Благоевград. Пътният инцидент стана днес около 15:25 часа на "зебра" в района на кръстовището между бул. "Васил Левски" и ул. "Крушево". Лек автомобил "Ауди" е блъснал жена с 3-годишно момиченце.

След извършени медицински прегледи е установено, че детето няма никакви наранявания. Жената обаче е с фрактура на крака. Тя е оставена за лечение в болницата в Благоевград. На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини