Обвиниха в опит за убийство мъжа, който стреля по бившата си жена

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Окръжна прокуратура-Благоевград привлече днес 49-годишния Б.В. като обвиняем по досъдебно производство за извършен опит за умишлено убийство и незаконно държане за оръжие. На този етап от разследването е установено, че около 14,00 ч. в понеделник, 13 ноември, на детска площадка в ж.к. „Еленово“ в Благоевград обвиняемият направил опит умишлено да умъртви две лица – бившата си жена А.С. (на 29 години) и Т.М. (на 36 години).

Престъпното деяние е било извършено от него по начин опасен за живота на мнозина чрез използване на огнестрелно оръжие – пистолет, марка „Walter PPK”. За него мъжът нямал разрешение, както изисква Законът за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите.

Обвиняемият Б.В. е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо стрелеца. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини