Военното поделение в Благоевград отваря врати, показва оръжие, бойна техника, ще има и атрактивни демонстрации

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив

Военно формирование 26 400 - Благоевград отваря вратите за граждани с редица инициативи.  Това ще стане на 17 ноември, петък, във времето от 10:00 до 15:00 часа. В района на  поделението ще се покаже въоръжение, бойна техника и ще се демонстрират способности.  

Ще има и центрове за демонстрация как да се оцелява в природата. Военните ще покажат на посетителите различни техники на водене на бой, както и ориентиране по карта и компас и други полезни умения. Посетителите ще видят знамена, въоръжение и униформи от фонда на Регионален исторически музей-Благоевград.

Атракция за всички ще е занятието по огнева подготовка – стрелба с пневматично оръжие. Ще има и динамичен показ на тема: Действия на пеши патрул в градска среда“ от 11:30 до 14:00 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини