Кирил Илиев: Това е най-слабият резултат на ГЕРБ-Благоевград, тотална загуба на доверие в ръководството, тотална липса на идеи!

Кирил Илиев
Кирил Илиев
Бившият общински съветник в Благоевград от ГЕРБ - Кирил Илиев, който бе сред най-активните в местния парламент, изказа своята позиция след изборите с пост във Фейсбук. Той не спестява критиките си към ръководството и е категоричен, че има тотална загуба на доверие в местните лидери на партията, налице е била и тотална липса на идеи и визия за вота. Илиев смята, че е демонстрирана тотална липса на представа за проблемите в дневния ред на благоевградската общественост. Според него голяма част от симпатизантите и членовете на партията не са зачели волята на лидера Бойко Борисов и са бойкотирали неговия избор на кандидат-кмет. Не подкрепиха Илко Стоянов, който на практика бе оставен сам да се бори и го направи подобаващо, но в крайна сметка се усети липсата на подкрепа от ГЕРБ. 
 
Ето и целия коментар на Кирил Илиев без редаторска намеса:
 
Уважаеми съпартийци и съмишленици,
Този пост е за Вас!
Сега, след изборите можем да направим един кратък, но изчерпателен анализ, който гласи:
"Политическо ръководство което не спазва своите собствени принципи и правила е обречено!"
И доказателството е налице! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега!
ТОТАЛНА загуба на доверие в ръководството и ТОТАЛНА липса на идеи, визия и програма за изборите, ТОТАЛНА морална деградация в ръководенето на кампанията и ТОТАЛЕН нихилизиъм към всичко и всеки в организацията, ТОТАЛНА липса на емпатия към членската маса и симпатизантите, ТОТАЛНО сервилничене на една обречена кандидатура, ТОТАЛНА липса на представа за проблемите в дневния ред на благоевградската общественост!
Мога да продължа до безкрайност да наричам провала с всичките му имена и разновидности! Тотален провал – това е моята оценка!
А нещата можеха да бъдат прости – трябваше само да бъде зачетена волята и вота на хората от актива на ПП ГЕРБ! Нищо повече, нищо по-малко!
Е поне едно хубаво нещо произлезе в кампанията или може би две: първото е, че никой от натрапените ни и наложените "от горе" и лично "от Бойко Борисов" лица в челните места в листата за кандидати за съветници не успя да събере дори и минимална подкрепа, и сега поне няма да берем срама, хора, които нямат нищо общо с партия ГЕРБ да ни представляват в общинския съвет. И второто е, че нашият избирател доказа, че гласува свободно и никой под никаква форма не може да му влияе върху свободата на избора!
В ПП ГЕРБ няма и никога няма да има крепостни и бездушни избиратели!
И накрая, колкото и клиширано да звучи, е вярно, че „доверие трудно се печели и лесно се губи“. Ние от ПП ГЕРБ години наред имахме доверието на Благоевград, но за последните 2 години с лека ръка го пропиляхме и изгубихме! Но! Но не изгубихме достойнството и волята си и именно те ще ни помогнат да се докажем и да продължим започнатото!
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини