Смарт приложенията: Новата технологична граница за туризма

Смарт приложенията: Новата технологична граница за туризма

                                                                                                   

                                                                                                   http://agrotouracademy.eu/

Как Приложението на Агро Бизнес Академията съдейства за Развитието на Туризма в Селските Региони

Със завладяващия напредък на технологиите в последните десетилетия, туризмът също е взел своя дял от иновациите. Смартфоните и приложенията, които те предоставят, станаха неразделна част от пътешествията и допринасят сериозно за развитието на туризма, особено в селските региони. Едно от такива иновативни приложения е "Приложението на Агро Бизнес Академията", което се очаква да се  превърне във важен инструмент за насърчаване на туризма и бизнеса в трансганичния регион на Гърция и България.

Лесен Достъп до Локална Информация: Със селските региони наситени с история и природни красоти, местните забележителности и туристически атракции често са забравени от посетителите. "Приложението на Агро Бизнес Академията" предоставя детайлна информация за всичко, което е важно за туристите - от исторически места до автентични ресторанти.

Подкрепа за Местни Бизнеси: Приложението не само насочва туристите към местните бизнеси, но и им дава възможност да резервират услуги и да направят покупки водейки директно към съответните местни бизнеси. Това подпомага развитието на местните предприятия и създава нови икономически възможности в селските области.

                                                   Деси48-проект (2)

Образователни и Интерактивни Туристически Изживявания: "Приложението на Агро Бизнес Академията" предоставя интерактивни модули и електронни туристически гидове, които обогатяват туристическия опит. Това насърчава туристите да изучават историята и културата на дадена област и предоставя възможност за вълнуващи и интерактивни изживявания.

Създаване на Устойчиви Туристически Дестинации: "Приложението на Агро Бизнес Академията" насърчава устойчивия туризъм чрез информираност и образование. Туристите могат да научат за местните инициативи за опазване на околната среда и устойчивото земеделие, като същевременно с това предоставя на посетителите незабравимо и обогатително изживяване.

"Приложението на Агро Бизнес Академията" променя начина, по който туристите изживяват и разбират селските райони. То насърчава образованието, бизнеса и устойчивостта, докато същевременно създава незабравими спомени от посещението в селските общности. С нарастването на интереса към уникалните и аутентични туристически дестинации, такива приложения се превръщат в ключов инструмент за развитие на туризма в селските райони.

                                                 

Приложението на Агро бизнес академия ще е на разположениевсеки момент за безплатно изтегляне и използване в Google Play Store и Apple App Store. Това иновативно средство обещава да подобри туристическия опит и да насърчи предприемачеството в селските региони.

За повече информация и изтегляне на приложението, моля посетете уебсайта на проекта "Агро и туристическа бизнес академия".

Проектът е финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 и се осъществява с участието на Сдружение "Евроинтегра", „Agrientrepreneurship“и Сдружение „Просперитет и развитие за България“.

За повече информация за проекта и контакти с нас можете да посетите сайта на проекта на адрес: http://agrotouracademy.eu/

Проектът "Агро Бизнес Академия" се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на участващите страни в рамките на Програмата за сътрудничество "Интеррег V-A Гърция-България 2014-2020". Съдържанието на този материал е изцяло отговорност на Сдружение Евроинтегра и не отразява гледните точки на Европейския съюз, участващите страни, Управляващия орган или Съвместният секретариат.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини