Използване на образователните модули и мобилното приложение от предприемачите в трансграничния регион: Ключ към успеха

Използване на образователните модули и мобилното приложение от предприемачите в трансграничния регион: Ключ към успеха

                                                                                                              

                                                                                                              http://agrotouracademy.eu/

Във времена, когато знанието и образованието са основа за успеха на всеки бизнес, Малките и Средни Предприятия (МСП) от трансграничния регион между Гърция и България имат уникалната възможност да се обогатят с ценни знания и умения. Това става възможно чрез използването на обучителните модули и мобилното приложение, предоставени от Агро Бизнес Академията.

Обучителни Модули на Агро Бизнес Академия са Гласът на Финансовия Успех!

Една от ключовите инициативи на Агро Бизнес Академията са образователните модули, предоставящи на МСП възможността да научат, развият и усъвършенстват своите финансови умения. Този подход е от съществено значение за успешното развитие на всяко предприятие. Трите обучителни модула, които предлагаме, предоставят широк спектър от знания, които са релевантни за МСП в различни сектори на икономиката и най-вече на туристическия сектор.

В Тема 1 ще откриете възможности за финансиране на МСП в Земеделието, Туризма и ХОРЕКА секторите.

Този модул се фокусира върху земеделието, туризма и сферата на ХОРЕКА, които са ключови сектори в трансграничния регион. Уроците включват информация за различните видове финансиране, налични за МСП в тези сектори. Те съдържат ценни съвети и насоки за това как предприемачите могат да намерят подходящите финансови източници и как да се подготвят за успешно кандидатстване.

Тема 2 предоставя информация за Възможностите за финансиране на биологични земеделски и вино продукти

Селското стопанство и производството на вино са от съществено значение за трансграничния регион. Този модул се фокусира върху финансирането на биологични селскостопански и винени продукти, предоставяйки знания за специфичните изисквания и възможности в тази област. Уроците включват стъпки за успешно привличане на финансиране и насоки за усъвършенстване на бизнес моделите.

Тема 3 добавя стойност, като предоставя информация за начините на увеличаване на конкурентоспособността на местни и международни пазари чрез привличане на финансиране за представяне (маркетинг) на изключителни продукти от изключителни сортове, със собствена история и тероари.

Този модул цели да подпомогне МСП да представят своите продукти на местни и международни пазари чрез маркетинг и брандиране. Уроците включват насоки за това как да създадете уникални продукти със собствена история и тероари, които да привличат финансиране и клиенти.

Мобилното Приложение на Агро Бизнес Академия: Магически инструмент във вашите ръце!

                                             

Освен обучителните модули Агро Бизнес Академията предоставя и мобилно приложение, което прави обучението още по-удобно и достъпно. То е съвместимо със смартфони и таблети и позволява на МСП да учат по всяко време и навсякъде. То предлага възможност за интерактивно обучение и тестване на придобитите знания.

Образователните модули и мобилното приложение от Агро Бизнес Академията представляват мощен инструментариум за предприемачите в трансграничния регион. Те не само разширяват знанието и уменията, но и отварят врати за финансов успех и устойчив растеж. Възползването от тези ресурси е ключова стъпка към успешното развитие на МСП и икономическия растеж в региона на Гърция и България.

Мобилното приложение предлага и примерни маршрути за любителите на земеделския и винен туризъм в трансграничния регион, много и полезна туристическа информация, локации на винарни и земеделски производители. Последвайте линка https://agrobusiness.ekapa.gr/suggested_routes , за да научите повече.

Всички обучителни модули са озвучени на три езика и са достъпни безплатно на: https://agrobusiness.ekapa.gr/elearning

Проектът е финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 и се осъществява с участието на Сдружение "Евроинтегра", „Agrientrepreneurship“и Сдружение „Просперитет и развитие за България“.

За повече информация за проекта и контакти с нас можете да посетите сайта на проекта на адрес: http://agrotouracademy.eu/

Проектът "Агро Бизнес Академия" се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на участващите страни в рамките на Програмата за сътрудничество "Интеррег V-A Гърция-България 2014-2020". Съдържанието на този материал е изцяло отговорност на Сдружение Евроинтегра и не отразява гледните точки на Европейския съюз, участващите страни, Управляващия орган или Съвместният секретариат.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини