Илко Стоянов: Улица Промишлена ще бъде завършена още догодина, ако избирателите ми дадат тази възможност

Илко Стоянов: Улица Промишлена ще бъде завършена още догодина, ако избирателите ми дадат тази възможност
Началото на строителните дейности на новата улица „Промишлена" бе поставено в края на месец юли 2023 година. Инфраструктурният проект е стратегически за Благоевград и ще реши един от големите проблеми с трафика в града. "През месец юли заедно започнахме изграждането на новата улица "Промишлена"- една от най-важните улици за Благоевград! Тя не само ще облекчи сериозно трафика в града, но и ще свърже кварталите "Еленово" и "Струмско". Пешеходците също ще бъдат значително по-улеснени", каза независимият кандидат за кмет Илко Стоянов. 
 
До този момент нито един друг кмет не бе успявал да осигури разрешение за строеж и финансиране за тази толкова важна за Благоевград улица. "Разрешението за строеж постигнахме с воля и работа, а финансирането успях да осигуря чрез последователна и далновидна политика, както и с градивен диалог с МРРБ", поясни Стоянов. 
 
"Още на самото откриване казах, че сега поставяме новото начало и ако вие, жителите на Благоевград, ми дадете възможност, мога спокойно да обещая, че улица "Промишлена" ще бъде завършена още в първата година на следващия мандат!", категоричен бе Илко Стоянов.
 
*Купуването и продаването на гласове е престъпление
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини