Младеж от Благоевград открадна скоростно 4 коли, обра и магазин в село Черниче

Снимка илюстративна, фото: МВР
Снимка илюстративна, фото: МВР

Млад крадец вдигна накрак полицията в Благоевград. Сигнал за набезите му е подаден вчера. Най-напред е съобщено, че са откраднати хранителни продукти, 15 стека цигари и сумата от 100 лева от хранителен магазин в село Черниче, община Симитли. От работещите по случая полицейски служители са проведени незабавни издирвателни мероприятия. Като съпричастен към извършеното деяние e установен и задържан 21-годишен благоевградчанин.

При разследването е установено, че до 07:30 часа вчера в Благоевград, в симитлийското село Полето и в град Симитли той противозаконно е отнел и последователно е изоставил четири леки автомобила - “Фолксваген Пасат”, “Фолксваген Поло”, “Фолксваген Голф” и “Пежо”. На крадеца е постановена мярка “задържане за срок до 72 часа” с прокурорско постановление. Образувано е досъдебно производство по случая.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини