Два златни и един бронзов медал спечелиха таекуондисти от Банско на силен турнир

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Успешно представяне на международния турнир "Словения Оупън 2023" за представителите на община Банско. В силното състезание се включиха спортисти от Сърбия, Босна и Херцеговина, Чехия, Австрия, Хърватия и други държави. България бе представена от 40 състезатели от клубове от цялата страна. Таекуондо клуб „Хоук-Банско“ се включи с 4 състезатели, които спечелиха 2 златни и 1 бронзов медал.
 
Мартин Димитров зае първо място на спаринг юноши младша възраст + 70 кг. Мария Котиркова се класира на първо място при девойки младша възраст и на трето място на спаринг девойки младша възраст до 45 кг.
 
Боян Стипцов и Иван Чеканаров са другите двама състезатели от Таекуондо клуб „Хоук-Банско“, които се представиха достойно. Следващото участие на клуба е в края на седмицата на в гр. Нови Сад на Сърбия Оупън 2023.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини