Спипаха в Сандански бияча, пребил бизнесдама в Благоевград

Спипаха в Сандански бияча, пребил бизнесдама в Благоевград

Полицията спипа в хотел в град Сандански извършителя на зверски побой над бизнесдама в Благоевград. Дръзкото нападение стана към 09,30 часа на 10 октомври във вход на жилищна кооперация на улица „Илинден“.

Събрани са доказателства за виновността на 20-годишния Кирил Л., който е криминално проявен и стар познайник на полицията. Той атакувал бизнесдамата Стефка Терзийска в гръб и й нанесъл удари с метален прът в областта на лицето. Жената се навела, за да се предпази с двете си ръце, след което извършителят продължил да я удря по краката.

Вследствие на престъпното деяние на пострадалата била причинена средна телесна повреда – мозъчно сътресение, фрактури в областта на носа и крака.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура-Благоевград биячът е привлечен като обвиняем и е задържан за срок до 72 часа. Престъплението е извършено от него повторно, след като е бил осъден през 2021 г. Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо извършителя на деянието.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини